Vučelić i odbornik SNP-a na kafi

Vučelić i Ivanović tvrde da na sastanku nije bilo riječi o politici, već o sportu, konkretno o Fudbalskom klubu Kom
10 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2014. 14:31h

Neposredno nakon konstitutivne sjednice Skupštine Glavnog grada, u podgoričkom restoranu “Leonardo”, za istim stolom našli su se šef podgoričkog DPS-a Vladan Vučelić i odbornik SNP-a Dragan Ivanović.

Vučelić i Ivanović tvrde da na sastanku nije bilo riječi o politici, već o sportu, konkretno o Fudbalskom klubu Kom.

Oni su sjedjeli zajedno sa predsjednikom Upravnog odbora tog kluba Radojicom Popovićem. Ivanović je član UO fudbalskog kluba, a Vučelić je potpredsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore. U istom lokalu, ali za drugim stolom sjedio je ministar poljoprivrede Petar Ivanović sa saradnikom.

“Nismo pričali o politici. Nema tih para kojima bi DPS mogao kupiti Dragana Ivanovića. Inače, skoro svaki dan sjedim ovdje sa svojim prijateljima”, kazao je “Vijestima” Ivanović u “Leonardu”. Ivanović, kome je juče verifikovan mandat, je nakon Alekse Bečića i Zdenke Popović bio treći na listi kandidata za odbornike SNP-a u Skupštini Glavnog grada.

Vučelić je rekao da tu nema nikakve misterije i da je sa Ivanovićem dugogodišnji prijatelj.

“Sa njim ste me mogli vidjeti svih ovih godina na raznim mjestima više puta. Ima valjda u ovom životu i još nešto osim politike. Tema našeg sastanka na kojem sam bio sa ljudima iz sportskog kluba Kom, vezana je za realizaciju izgradnje pomoćnih terena FK Koma, a moje učešće i skromna pomoć je da sa funkcije potpredsjednika FS pomognem da se taj projekat realizuje, u interesu prije svega mladih tog područja, jer Kom mora da se seli sa lokacije na kojoj se sada nalazi”, kazao je Vučelić “Vijestima” u telefonskom razgovoru.

Popović koji je ostao za stolom sa Ivanovićem nakon što je Vučelić izašao, je takođe rekao da su pričali isključivo o radovima na stadionu koji se nalazi na lokaciji u blizini Osnovne škole “Dr Dragiša Ivanović” na Zlatici. D.P. - St.R.

Galerija

Bonus video: