SNP Danilovgrad: DPS će ponovo vršiti pritiske, vjerujemo da će građani odoljeti

Kovačević je podsjetio građane da listi SNP-a nedostaje samo 14 glasova za novi mandat i pobjedu nad DPS-om
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.06.2014. 13:29h

U Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) vjeruju da će najveći broj Danilovgrađana odoljeti pritiscima i da će glasajući za SNP učiniti da Demokratska partija socijalista (DPS) izgubi 17. mandat, a time i apsolutnu vlast.

Danilovgradska izborna komisija odlučila je da se na tri biračka mjesta ponove izbori, na osnovu prigovora SNP-a. Na izborima, 25. maja, DPS i Liberalna partija osvojili su 17 mandata, Demokratski front devet, SNP četiri, a koalicija Socijaldemokratske partije i Pozitivne tri mandata.

Nosilac izborne liste SNP-a, Spasoje Kovačević, smatra da su ponovljeni izbori u Danilovgradu na biračkim mjestima, Lazine, Kujava i Gostilje, prilika da građani iskažu svoju slobodnu volju.

"Znamo da će DPS i ovoga puta uz brojne pritiske nastojati da spriječi građane u tome. Ipak vjerujem da će najveći broj Danilovgrađana odoljeti svim pritiscima i da će glasajući za SNP učiniti da DPS izgubi 17 mandat i time i apsolutnu vlast", kazao je on agenciji MINA.

Kovačević je podsjetio građane da listi SNP-a nedostaje samo 14 glasova za novi mandat i pobjedu nad DPS-om.

“Zato još jednom pozivamo građane koji ne žele da DPS apsolutno vlada u Danilovgradu u naredne četiri godine da glasaju za broj 5 izbornu litu SNP- Mladost.Mudrost.Hrabrost i time i Danilovgrad svrstaju u red gradova u kome DPS više nema apsolutnu vlast”, zaključio je Kovačević.

Bonus video: