Danilović: Ako DF, SNP i ELPG naprave vlast u Podgorici, Đukanović mora dati ostavku

Situacija je, ističe on, slična onoj u kojoj je Srpska radikalna stranka bila godinama
0 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.05.2014. 13:46h

Funkcioner DF-a Goran Danilović ocijenio je da ukoliko DF, SNP i Evropsko lice Podgorice naprave gradsku vlast, premijer Milo Đukanović mora podnijeti ostavku.

“Svakakvih analiza i analitičara. Agresija na SDP da se vrati DPS-u!? Prećutno se priznaje da je "veliki" DPS nezgrapna, ostavljena i bespomoćna sirova snaga. Savjetuju i bivši savjetnici da Krivokapić ne bi smio da spasava DF? Hvala! Što se nas tiče ne moraju o tome brinuti. Neka oni brinu o sebi. Samo jedno je, ipak, očigledno! Ako DF, SNP i Evropsko lice Podgorice naprave gradsku vlast Milo Đukanović mora podnijeti ostavku. Ovdje se dakle radi o njemu, a ne o nama”, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu.

Situacija je, ističe on, slična onoj u kojoj je Srpska radikalna stranka godinama pravila najbolje rezultate ali ostajala nesposobna da kroz koaliciju formira vlast.

“Potrošiti desetine miliona eura za kampanju, prenapregnuti prijatelje, kumove i rod da isprse keš, i ostati u manjini virus je koji niko ne može preboljeti na nogama. Dakle, ne brinite o DF, jedini "neizlječivi bolesnik" u Crnoj Gori je DPS. Njihov postizborni koalicioni kapacitet jednak je nuli, a svako množenje sa nulom ima neumoljivo ništa za rezultat”, zaključio je Danilović.

Bonus video: