Konjević: Ne postoji medijska mafija

Potpredsjednik Skupštine Branko Radulović kazao je da medijska mafija postoji, ali da nije na onoj strani na kojoj Đukanović tvrdi da jeste
23 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Savo Prelević
Raško Konjević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.05.2014. 14:56h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević kazao je da prema službenim saznanjima koja on posjeduje u medijskom djelovanju u ne postoji organizovana kriminalna grupa ili medijska mafija kako tvrdi premijer Milo Đukanović.

On je odgovarajući na poslaničko pitanje poslanika Pozitivne Dritana Abazovića da li u Crnoj Gori posotoji medijska mafija, kazao da nadležni organi ispituju da li ima nezakonitog poslovanja u kompanijama koji su osnivači medija, kaoi u slučaju poslovanja drugih privrednih subjekata.

Poslanik SNP-a Velizar Kaluđerović podsjetio je Konjevića da sjedi u Vladi čiji predsjednik smatra da su nezavisni mediji takozvana medijska mafija, i da mora odlučiti "šta mu je politički činiti".

Potpredsjednik Skupštine Branko Radulović kazao je da medijska mafija postoji, ali da nije na onoj strani na kojoj Đukanović tvrdi da jeste.

Abazović je Konjeviću poručio da u autobusu kojim će članovi Vlade otići na tematsku sjednicu u Nikšić, premijera obavijesti da država ima problema sa mafijom koja napada novinare, a ne medijskom mafijom.

Bonus video: