LP: Relativno smo zadovoljni rezultatima izbora

Popović je ispred Liberalne partije čestito svim izbornim listama i političkim partijama koje su ušle u lokalne parlamente, kao i pobjednicima izbora
4 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Savo Prelević
Andrija Popović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.05.2014. 14:06h

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kazao je da su u toj partiji nezadovoljni izbornim rezulatom u Baru, gdje u samostalnom nastupu nisu prešli cenzus i gdje se, kako navode, "nastavilo prokletstvo liberalnih podjela pred izbore, tako da su Barski liberali i naši dojučerašnji članovi iz Barske liste, po nezvaničnim rezultatima, poklonili najjačim partijama na ovim izborima oko 800 liberalnih glasova".

"LP je u Baru ponovo na početku, formirana je dobra ekipa, sastavljena od pretežno mladih ljudi, koja će svakako održati u toj Opštini ideju liberalizma,na kojima počiva moderna Crna Gora. Zahvaljujemo se svim liberalnim biračima koji su nas podržali na ovim izborima,opravdaćemo njihovo povjerenje u Opštinama u kojima smo dobili mandate", navodi se u saopštenju Popovića.

Popović je ispred Liberalne partije čestito svim izbornim listama i političkim partijama koje su na lokalnim izborima u 12 crnogorskih Opština i dvije Gradske Opštine ušle u lokalne parlamente, kao i pobjednicima izbora.

"Čestitamo i svim biračima koji su ostvarili svoje ustavno pravo, izašli na izbore i na taj način doprinijeli daljoj demokratizaciji naše države. Liberalna partija je relativno zadovoljna rezultatima lokalnih izbora, jer je dio pobjedničke koalicije u glavnom gradu Podgorici i Danilovgradu, u Gusinju je u okviru koalicije sa Partijom za Gusinje i SNP, ostvaren odličan rezultat i pitanje je ko će formirati lokalnu vlast, a doprinijeli smo i dobrom izbornom rezultatu SDP-a u Bijelom Polju", navodi se u saopštenju.

Bonus video: