Đukanović: Kolašin će prvi koristiti benefite autoputa

On je rekao da nova lokalna uprava, vođena tim strateškim ciljevima, uz podršku državne politike, ima realne izglede, kao i odgovornost, da odlučnije pruži doprinos boljem korišćenju bogatih potencijala Kolašina, i njegovom dinamičnijem razvoju
171 pregleda 9 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Luka Zeković
Milo Đukanović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.08.2018. 09:50h

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, čestitao je rukovodstvu i građanima Kolašina 28. jul, Dan opštine.

U čestitki se navodi da su tradicija borbe za slobodu i njegovanja antifašističke ideje koju baštini Kolašin, pozicionirali taj grad na istorijski pijedestal crnogorske slobode.

“Na tim temeljima danas građani Kolašina prepoznaju značaj trajne pripadnosti savremene Crne Gore evropskim i evroatlantskim vrijednostima, što otvara mogućnost za fokusiranje na stabilniji ekonomski razvoj i dostizanje kvalitetnijeg životnog standarda naših ljudi u bliskoj budućnosti”, kazao je Đukanović.

On je rekao da nova lokalna uprava, vođena tim strateškim ciljevima, uz podršku državne politike, ima realne izglede, kao i odgovornost, da odlučnije pruži doprinos boljem korišćenju bogatih potencijala Kolašina, i njegovom dinamičnijem razvoju.

Prema njegovim riječima, izgradnjom dionice autoputa Bar-Boljare od Podgorice do Mateševa, Kolašin je prvo mjesto na toj trasi koje će koristiti benefite realizacije tog grandioznog projekta, čime se stvaraju pretpostavke da se sve bogatija turistička ponuda vaše opštine valorizuje cijele godine.

“U tim nastojanjima možete računati na punu saradnju svih državnih institucija. Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave svim učesnicima svečane sjednice”, poručio je Đukanović.

Bonus video: