DF: Lekić nosi promjene za dobro svih građana

Dragan Koprivica je kazao da su na završnoj tribini DPS-a građani imali jedinu stvarnu korist što su na jednom mjestu mogli vidjeti glavne krivce, koji treba da odu za dobro države
68 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Koprivica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dragan Koprivica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.05.2014. 11:14h

Demokratski front (DF) i njegov lider Miodrag Lekić nose konačne i stvarne promjene za dobro Crne Gore i svih njenih građana, smatraju u tom savezu.

Funkcioner DF-a Dragan Koprivica je kazao da su na završnoj tribini DPS-a u Podgorici građani imali jedinu stvarnu korist što su na jednom mjestu mogli vidjeti glavne krivce, koji treba da odu za dobro države.

“Na toj tribini bilo je jasno zašto Crna Gora pliva u bezakonju, zašto joj je državni dug dvije milijarde, zašto su u ovoj zemlji na cijeni poltronerija i korupcija, zašto su pogažene duhovne vrijednosti novim aršinima podaništva i udvorištva”, kaže se u saopštenju Koprivice.

On je rekao da je dokaz da čelnici vlasti tretiraju Berane, Kotor, Budvu, Herceg Novi, Nikšić i druge gradove kao prigradska naselja Podgorice, i što su u Glavni grad stizala vozila iz svih tih gradova kao ispomoć kako bi se popunile tribine.

“I govori čelnika DPS-a su bili bizarni, bez nadahnuća i talenta, na nivou tračeva, jer slute da gube vlast u Podgorici, pa im nije ni do govora. (Milo) Đukanović se saplitao u kontradiktornostima, kao pobornik Crne Gore za sve, tvrdio da na terenu postoji samo jedan tim i jedan kandidat, i time pokazao ostrašćenost i pravo lice po sistemu: DPS i niko drugi”, kazao je Koprivica.

Prema njegovim riječima, Đukanoviću su se pomiješali četnici, stari i novi izbori, “negirao je sve osim svoju partiju, i saopštio da su njegova vrata svima otvorena, ali da se poštuje država, to jest da se sluša on i niko drugi”.

Koprivica je dodao da je Đukanović ukazao na opasnost od zloupotrebe Podgorice, “ali nju nema potrebe više bilo ko da zloupotrebljava nakon njega i (Miomira) Mugoše”.

“A ovaj je, naravno, svoj bijes zbog odlaska s funkcije, kad već nije prigodno na (Slavoljubu) Stijepoviću, iskalio na opoziciji, pa i ne čude uvrede najniže vrste odlazećeg gradonačelnika, koji je pola Podgorice nazvao najgorim imenima”, naveo je on.

Koprivica je izjavu glumca Milana Gutovića okarakterisao kao “baksuznu formulaciju”.

“Kao šlag na tortu završnog skupa DPS-a stigla je i vesela izjava Laneta Gutovića, koji je baksuznom formulacijom o poslovnim pratnjama džentlmenski 'počastio' sve dobre i 'jeftine' žene Crne Gore, i time se odlično uklopio u promašenu atmosferu tribune”, kazao je on.

Koprivica je Liberalnu partiju nazvao “kombi strankom”, navodeći da se već odavno “šlepuju uz vlast, ničim ne ličeći na prave liberale”.

Bonus video: