Krivokapić: Završava se dominacija DPS. Spahić: Gnjide kupuju glasove

Oni koji misle da se mogu 2014. ponašati na isti način kao devedestih, odgovaraće 26, 27. maja i sve do kraja godine
60 pregleda 143 komentar(a)
Ažurirano: 22.05.2014. 23:00h

Lider SDP Ranko Krivokapić poručio je da se na izborima 25. maja završava dominacija DPS-a.

Krivokapić je kazao da će oni koji misle da se mogu ponašati na način iz devedesetih u 2014. odgovarati od 26. pa sve do kraja godine za ono što su učinjeli. "Završava se 25. maja samo jedna stvar - dominacija jedne partije i jačanje SDP i liberala, liberala kao ljudi... Oni koji misle da se mogu 2014. ponašati na isti način kao devedestih, odgovaraće 26, 27. maja i sve do kraja godine. To vam obećavam sa ovog mjesta. A i oni znaju da kada nešto obećamo, da to i ispunimo. Pa makar ih ćerali 16 godina, kao oko nezavisnosti”, kazao je Krivokapić na završnoj konvenciji SDP-LP koalicije u Bijelom Polju i podsjetio da su SDP i LS devedestih u tom gradu osvojili vlast.

“Crna Gora u kojoj ima nedodirljivih ne može biti evropska Crna Gora. Ta Crna Gora neće biti nigdje primljena, takva Crna Gora može biti samo kažnjena”, rekao je Krivokapić.

“Neki su htjeli nezavisnost Crne Gore pretvoriti u novo ćeranje. Sa nama neće biti takvog ćeranja, jer kad je trebalo biti i braniti Crnogorce branio ih je Ervin Spahić i Rifat Rastoder, oni su bili Crnogorci tada. Kad je trebalo braniti Bošnjake Ivan Brajović i ja smo bili Bošnjaci. Ako bilo koga treba braniti u ovoj državi, branićemo i bićemo to”, kazao je Krivokapić.

Funkcioner SDP-a Ervin Spahić ocijenio je da ovih dana razne "sitne partijske gnjide", pokušavaju da kupe glasove. "Nemojte da vam na mezarju umjesto imena piše '50 eura'", kazao je Spahić na završnoj konvenciji te partije.

Galerija

Bonus video: