Kolašin: DF "testirao" građane

Kako tvrde u DF, veliki broj Kolašinca je ozbiljno shvatio njeihov oglas, pa su se telefoni u kancelarijama tog političkog saveza usijali
0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 21.05.2014. 11:51h

Iz kolašinskog Demokratskog fronta jutros su se preko svoje FB stranice, kako kažu, našalili i “testirali sugrađane”.

Na FB stranicu su objavili “oglas” kojim su pozvali Kolašince da im pomognu “da stanu na put izbornim manipulacijam i marifetlucima Demokratske partije socijalista (DPS) i Grupe građana (GG)”.

Svaki prijavljen slučaj, kako su napisali na FB stranici, “dokazan fotografijama i snimcima, biće nagrađen sa 500 eura”.

Kako tvrde u DF, veliki broj Kolašinca je ozbiljno shvatio njihov oglas, pa su se telefoni u kancelarijama tog političkog saveza usijali.

“Uradili smo to kako bismo provjerili rekacije građana. Za samo sat i po telefoni su nam se usijali. Sve što su nam prijavili, znali smo već, imamo i dokaze. Nevjerovatno je što su većina onih koji su prijavljivali, uglavnom iz redova DPS i GG.

Naravno da ne bismo nikada novcem motivisali ništa, pogotovu ne bismo otkupljivali informacije o tome što već znamo. Svakako kao i do sada ćemo pratiti na terenu rad aktivista DPS i GG, a sve što možemo, kada je o novcu riječ opredijelićemo isključivo za pomoć našoj braći u poplavljenoj Srbiji", objasnili su u kolašinskom DF.

Bonus video: