Milić: Bijelo Polje treba da bude zdravo, kao što je Berane postalo 9. marta

Milić je pozvao okupljene da minutom ćutanja odaju počast svim nastradalim u poplavama
12 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2014. 20:30h

Lider Socjalističke narodne partije Srđan Milić kazao je da Bijelo Polje treba da bude zdravo, kao što je Berane postalo 9. marta.

"Bijelo Polje jeste zdravo u svojoj suštini,temelju i svojoj istorijskoj vertikali, to što su neki poklekli ne daje nam za pravo da podignemo bijelu zastavu ,jer nemamo je pred kim podići. Podignimo naše zastave da im pokažemo koje će se zastave vijoriti 25 maja, to su zastave istine,pravde, poštenja , mladosti, mudrosti i hrabrosti“, kazao je Milić.

On je naglasio da je dosadašnja vlast dosadila, kao što su dosadili i drugi političari iz drugih partija i naveo da šansu i liderstvo treba prepustiti mladim i perspektivnim ljudima kao što je to slučaj u Beranama.

„Dragoslav Dado Šćekić je pokazao kako se osvaja vlast ,pokazala je to i Milica Moma Vučetića juče u Pljevljima, kao što je pokazao i Aleksa Bečić kako govori SNP ,kako govori mladost,hrabrost i mudrost ,jer mi ne nudimo lažne nade. Želimo da gradimo budućnost sa svima bez obzira na nacionalnu,vjersku i političku pripadnost. Pa ,zar je normalno da se protiv jedne partije za Gusinje i SNP-a i Liberalne partije udruže DPS,SDP I BS,dok u Rožajama dođu pa pričaju jedni protiv drugih.Nikada SNP ni za jednog čovjeka koji nije izdržao sa nama do kraja neće govoriti loše“, kazao je Milić.

On je pozvao okupljene da minutom ćutanja odaju počast svim nastradalim u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Nosilac liste za Bijelo Polje dr Radosav Nišavić poručio je da će ta partija učiniti sve da Bijelo Polje postane grad u kome se gradi i radi i živi od svog rada.

„Unaprijedićemo sve sfere života grada počev od demokratizacije i razvoja mjesnih samouprava i jačanja potencijala u lokalnoj samoupravi", kazao je Nišavić.

Galerija

Bonus video: