Abazović: Kad vlast ode u opoziciju, građani će shvatiti kako se troši njihov novac

Srdanović očekuje da će Pozitivna učestvovati u političkom životu ovog grada ubuduće
0 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dritan Abazović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.05.2014. 17:07h

Poslanik Pozitivne Dritan Abazović obišao je štand te partije u centru Bijelog Polja.

On je istakao da Pozitivna nudi nešto novo u političkom život Bijelog Polja, opštine koja nepravedno dijeli sudbinu ostalih opština sa sjevera gdje je stopa nezaposlenosti među najvećima u zemlji.

"Mislim da će tek nakon što aktuelna vlast bude otišla u opoziciju, građanima biti jasnije kako se troši njihov novac i na koje načine i kako je poslovala Opština Bijelo Polje na štetu građana. Nadamo se da ćemo participirati u lokalnom parlamentu, a što se eventualnih postizbornih saveza tiče, mi smo spremni da sa svima onima koji mogu da da rade bolje i organizovanije nego što je do sada bio sluča. Ko želi se resursi bolje iskorišćavaju i da stopa dolaska bude veća nego stopa odlaska odavde, taj može biti naš partner, a to vladajuća partija definitivno nije. Mi istinski želimo da aktuelna vlast u Bijelom Polju postane prošlost. Tu priliku građani Bijelog Polja imaju 25.maja, koju treba iskoristiti, da ne čekamo neke naredne izbore. Međutim, poluge vlasti čine svoje, ucjene pritisci, kupovine glasova su i dalje prisutni. Ne želim nikog osuđivati bez dokaza, ali to će otežati promjene", kazao je Abazović zaključivši rečenicom "Što ovca ležeći vidi, to nije daleko".

Nosilac liste Pozitivne u Bijelom Polju, Aleksandar Srdanović očekuje da će ta partija učestvovati u političkom životu ovog grada ubuduće.

"To će se ostvariti kroz rad lokalnog parlamenta u kojem ćemo mi sigurno učestvovati. Da li će naš odbornik biti potreban za formiranje parlamentarne većine, to ćemo vidjeti, ali mi ćemo biti u koaliciji samo sa onima koji žele rješavati probleme Bijelog Polja. Takvo raspoloženje ne vidimo na strani aktuelne vlasti oličene u koaliciji DPS-SDP", kazao je Srdanović.

Bonus video: