Mladi DF-a: DPS glamuroznim skupovima pokušava da manipuliše Kolašincima

Iz tog političkog saveza napominju da je sala Centra za kulturu za skup DPS bila spremljena kao da gostuje neka muzička zvijeda svjetskih razmjera
1 komentar(a)
DPS Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
DPS Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 20.05.2014. 15:38h

Iz Savjeta mladih Demoktaskog fronta (DF) kazali su juče da Demokratska partija socijalista (DPS), “organizovanjem “glamuroznih” promotivnih skupova, još jednom pokušava da manipuliše Kolašincima”.

Mladi DF su izbornu konvenciju DPS nazvali “trčanjem poslednjeg kruga umornih maratonaca”.

“Valjda da proslave opštinski dug od 15 milona eura prije dva dana u Kolašinu održaše “glamurozni” promotivni skup na kojem je najmanje bilo Kolašinca. Zbog slabog odziva sugrađana, morali su da organizuju dovođenje pojačanja iz drugih gradova.

U ponedjeljak poslijepodne Kolašin je izgledao kao sabirni parking svih crnogorskih opština.

DPS je morao da dijeli bonove za gorivo od 50 eura svojim članovima da bi došli na skup . Na taj način su pokušali još jednom od optičkom varkom “prepune sale” obmanu sugrađane", tvrde u DF.

Iz tog političkog saveza napominju da je sala Centra za kulturu za skup DPS bila spremljena kao da gostuje neka muzička zvijeda svjetskih razmjera.

U DF tvrde da su opremu za scenu , osvjetljenje i ozvučenje u Kolašin dovezla dva šlepera beogradske firme “Mega-ton production”

“Njima ni jedna domaća firma nije bila izgleda dovoljno dobra da tehnički pripremi nastup. Zar u Crnoj Gori nema niko ko bi to mogao da učini, nego je bilo potrebno iz Beograda dovlačiti toliku opremu, koju su desetak radnika montirali tačno 24 sata", pitaju mladi DF.

Bonus video: