Pajović u Baru: Ova vlast još samo kamen sa Rumije nije prodala

"Dosta nam je više patriotizma koji nudi DPS, a kojem je mjera koliko miliona eura stave u džep. To se mora promijeniti"
7 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2014. 21:12h

Lider PCG Darko Pajović rekao je večeras na završnoj konvenciji partije u sali SO da će nakon Ulcinja 25. maja biti „oslobođen i Bar“, te da će u njemu PCG biti glavni stožer nove vlasti.

"Dosta nam je više patriotizma koji nudi DPS, a kojem je mjera koliko miliona eura stave u džep. To se mora promijeniti", rekao je Pajović.

On je naglasio da članovi PCG ovih dana trpe ogroman pritisak koji moraju izdržati da bi došlo do konačne promjene u Crnoj Gori.

"Vlast u Baru nije prodala još samo kamen sa Rumije, plavo nebo nad njim i kap mora ispred njega. Bar zaslužuje bolje, kao i ova država u kojoj je najviše gradonačelnika DPS na jednom mjestu u Spužu", kazao je Pajović.

Nosilac liste u Baru Radomir Novaković Cakan rekao je da nema mjesta velikoj priči „jer treba još dosta da se radi“ i poručio Baranima da treba da daju šansu dokazano dobrim domaćinima da preuznu vođenje grada.

Član predsjedništva PCG Emin Duraković ocijenio je da u Baru DPS i SDP vode prljavu kampanju i naglasio da PCG neće praviti “nikakve dilove ni postizborne koalcije sa DPS“.

"Što se SDP tiče, oni glume opoziciju sami sebi. SDP u Baru i u Podgorici nije isto, glas njima u Baru je nesiguran i ide na trpezu DPS-a kojem su u Baru čuvali kesu sve vrijeme.

Možemo sa njima samo ako dožive duboku transformaciju. Što se konstituisanja nove vlasti tiče, sa nama će se svako dogovoriti za 24 sata, mi nećemo pričati o NATO i integracionim procesima na lokalnom nivou", rekao je Duraković.

Odbornički kandidat Neđeljko Necko Đurović poručio je glasačima da će PCG kao nosilac vlasti Baranima napuniti „ i novčanike i srca“ domaćinskim vođenjem grada i maksimalnim korišćenjem svih prirodnih potencijala i ljudksih resusra.

"25. maja u Baru počinje gradnja autoputa promjena koji vodi kroz Podgoricu i stiže do Bijelog Polja. Tog dana se borimo protiv onih koji žele da nam život i svijest svedu na „Farmu“, a sjećanje na „Minut-dva“, kazao je Goran Đurović, član predsjedništva PCG.

Na konvenciji su govorili su i Almira Babačič, Branko Đurović, Olivera Vidaković i Kadro Ladinović.

Galerija

Bonus video: