SDP Danilovgrad: Izgubili vjeru u DPS i pronašli je u Pozitivnoj

„Mi u danilovgradskom SDP-u smo izgubili vjeru u DPS i pronašli je u Pozitivnoj Crnoj Gori“, kazao je Jovović
56 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2014. 14:12h

Koalicija Evropsko lice Danilovgrada je danas u Spužu održala tribinu za sve mještane tog naselja.

Nakon dugo vremena kancelarija MZ Spuž, koja godinama nije u funkciji, otvorena je za ovaj događaj.

Nosilac liste koalicije Evropsko lice Danilovgrada Ranko Jovović kazao je da su prepoznali identičnost stranačkih dobrih namjera za budućnost i na toj prirodnoj bazi su formirali koaliciju Evropsko lice Danilovgrada.

„Mi u danilovgradskom SDP-u smo izgubili vjeru u Demokratsku partiju socijalista i pronašli je u Pozitivnoj Crnoj Gori“, kazao je Jovović.

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović je kazao da je siguran u to da će Danilovgrađani 25. maja dobiti pravog predsjednika opštine kojem će građani biti na prvom mjestu.

Kandidat za odbornika na listi koalicije Evropsko lice Danilovgrada Milivoje Lakić kazao je da će nakon 25. maja Spuž konačno dobiti Mjesnu kancelariju. „Otvorićemo mjesnu kancelariju, koja će raditi pet dana u nedjelji i gdje će mještani Spuža konačno moći da završe svoje administrativne potrebe“, kazao je Lakić.

Koalicionim programom za Spuž definisana je bolja zdrastvena, policijska i vatrogasna zaštita ljudi na ovom području opštine Danilovgrad.

Lakić je dodao da u mandatu koji će građani povjeriti koaliciji Evropsko lice Danilovgrada, Spuška glavica će postati prepoznatljivi kulturni i istorijski spomenik zaštićen zakonom.

Galerija

Bonus video: