LP: Danilovgrad najviše odmakao u hvatanju evropskog priključka

Opština Danilovgrad je, dodali su, u Crnoj Gori, i u regionu, prepoznata kao uspješan primjer sredine u kojoj se najviše odmaklo u hvatanju evropskog priključka
167 pregleda 0 komentar(a)
Danilovgrad trg, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad trg, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 17.05.2014. 17:35h

Rukovodstvo Liberalne partije (LP) apsolutno je ubijeđeno u pobjedu Koalicije za evropski Danilovgrad što će, kako su naveli, biti dodatni inpuls za dalji razvoj te opštine.

Predsjednik LP Andrija Popović danas je sa saradnicima posjetio opštinu Danilovgrad gdje se sreo se koalicionim partnerima i čelnicima Koalicije za evropski Danilovgrad“, nosiocem liste – Branislavom Đuranovićem i predsjednikom Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Miodragom Đurovićem.

"Rukovodstvo LP je, poslije razgovora sa građanima Danilovgrada i čelnicima koalicije, ubijeđeno u apsolutnu pobjedu suverenističke državnotvorne Koalicije za evropski Danilovgrad što će biti dodatni inpuls za dalji razvoj ove opštine", kaže se u saopštenju LP.

Opština Danilovgrad je, dodali su, u Crnoj Gori, i u regionu, prepoznata kao uspješan primjer sredine u kojoj se najviše odmaklo u hvatanju evropskog priključka, u svim oblastima živjenja, naročito u maloj nezaposlenosti, prirodnom priraštaju stanovništva kao i mogućnostima za privredni razvoj.

"Dana 25. maja, na lokalnim izborima u Danilovgradu, građani i građanke neće imati nikakvu dilemu jer će suverenistička Koalicija za evropski Danilovgrad, koju čine DPS i LP, odnijeti ubjedljivu pobjedu", poručili su iz LP.

Na sastancima u Danilovgradu dogovoreno je i zajedničko obilježavanje Dana nezavisnosti – 21. maja u opštini Danilovgrad.

Bonus video: