Miljanić: Građani su već donijeli odluku da podrže Stijepovića

"Očito da je Miodrag Lekić shvatio da bi bila prava blamaža da omogući Mandiću, Medojeviću i Daniloviću i promil šanse da upravljaju gradom"
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2014. 13:38h

Član Izvršnog odbora DPS Srđan Miljanić smatra da nema potrebe da Miodrag Lekić strahuje da će građani Podgorice izabrati gradonačelnika koga će se stidjeti. Kako se navodi u saopštenju Miljanića, to se neće dogoditi jer će budući gradonačelnik biti Slavoljub Stijepović, kandidat Koalicije za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović.

"Objektivan čovjek može sebe najbolje opisati, ali je rijetko da u politici čujemo poruke poput ove Lekićeve u kojoj poziva građane Podgorice da ne glasaju za njega, jer će se sjutra njega stidjeti. Očito da je Miodrag Lekić shvatio da bi bila prava blamaža da omogući Mandiću, Medojeviću i Daniloviću i promil šanse da upravljaju gradom, zato poziva da se za njega, tj. za njih ne glasa. Konačno je dokučio da bi pljačkanje, prebijanje i raspirivanje tenzija po nacionalnoj osnovi bilo štetno za Podgoricu i Crnu Goru. Pošto ne može da kontroliše ni sebe ni svoje okruženje, onda se Lekić dosjetio da je najbolje da mu građani ne daju priliku da ih vodi, jer bi sigurno organizovao beranski scenario svuda u Crnoj Gori", piše u saopštenju.

Miljanić smatra da i bez poruka da za Stijepovića ne treba glasati, građani su već donijeli odluku "da podrže razvoj grada, otvaranje novih radnih mjesta, nove vrtiće, škole, nove sadržaje u svim djelovima grada, kulturne i sportske objekte i gradonačelnika kome su građani na prvom mjestu".

Bonus video: