LP: Stijepović da dijeli besplatne placeve i bračne parove oslobodi plaćanja komunalija

"Vjerujemo da smo ovu ideju iznijeli pred najboljim mogućim gradonačelnikom"
29 komentar(a)
Ažurirano: 14.05.2014. 12:51h

"Srećna porodica je budućnost Podgorice", model je koji predlaže Liberalna partija i za koji želi, kako je saopšteno iz te partije, da bude dio izbornog programa "našeg novog gradonačelnika gospodina (Slavoljuba) Stijepovića".

Tim projektom, kako navode iz LP, predviđeno je da se majkama sa troje i više djece, a koje imaju minimum 15 godina radnog staža, omogući nacionalna penzija, odnosno odgovarajuća nadoknada koja je njen ekvivalent.

LP želi i da se svim bračnim parovima sa područja Glavnog grada dodijele građevinski placevi po simboličnoj cijeni od jednog eura.

"Ove mjere će značajno podstaći i natalitet i uticati da Podgorica ostane i nadalje grad mladosti i ljepote, kao što je to uvijek i bila"

"Ove mjere će značajno podstaći i natalitet i uticati da Podgorica ostane i nadalje grad mladosti i ljepote, kao što je to uvijek i bila. Stvorićemo uslove za život po modelu Skandinavskih zemalja. Vjerujemo da smo ovu ideju iznijeli pred najboljim mogućim gradonačelnikom i čovjekom za kojega smo uvjereni da je više nego spreman da otpočne sa njenom realizacijom u najkraćem roku", navode iz LP.

Ta partija je nacionalnu penziju za majke sa troje i više djece, sa 15 godina radnog staža, i povoljne uslove za gradnju za bračne parove, predstavila i u Baru.

Bonus video: