Bjelopoljska partija najavila prijave protiv funkcionera SDP-a

Camić saopštio da SDP Bijelo Polje u predhodnom periodu "nije ništa ostvario što bi doprinijelo boljitku građanima"
4 komentar(a)
Admir Camić, Foto: Bjelopoljska partija
Admir Camić, Foto: Bjelopoljska partija
Ažurirano: 14.05.2014. 10:03h

Bjelopoljska partija najavila je da će podnijeti krivične prijave protiv visokih funkcionera bjelopoljskog SDP-a, ne navodeći njihova imena.

Kako se navodi u saopštenju funkcioner Bjelopoljske liste Admira Camića, ta partija je dobila informacije "od velikog broja građana o malverizacijama prestavnika aktuelne vlasti iz redova Socijaldemokratske partije".

"Obavještavamo javnost da već pripremamo krivične prijave protiv pojedinaca iz te partije zbog evidentne zloupotrebe službenog položaja. Osim navedenog , loša ekonomska situacija, groblje privrednih subjekata u industrijskoj zoni, nezaposlenost, migracija stanovnistva je ogledalo dugogodišnje vladavine i Socijaldemokratske partije koja je duboko zagrezla u nepotizam", navodi se u saopštenju Camića.

On dodaje da Bjelopoljski odbor SDP-a u predhodnom periodu nije ništa ostvario što bi doprinijelo boljitku građanima.

"A njegovo djelovanje se svodilo na zadovoljavanje uskostranačkih interesa koje crpi par bliskopovezanih porodica koje čine nekoliko prezimena što građani pod takvim okolnostima tako nešto teško i primjećuju", navodi se između ostalog u saopštenju Camića.

Bonus video: