Hodža: Snažna podrška Albanije na evroatlantskom putu

Sagovornici su, kako je saopšteno iz Ministarstva saglasili da je Crna Gora na pravom putu kada je o evroatlantskim integracijama riječ
92 pregleda 10 komentar(a)
Albanija, Foto: Shutterstock
Albanija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.05.2014. 18:20h

Albanija snažno podržava evroatlantske integracije Crne Gore i spremna je da podijeli svoja iskustva i pruži bezuslovnu podršku na tom putu, rekao je izaslanik odbrane Albanije, Fićiri Hodža.

Hodža je danas, sa ambasadorom Albanije u Crnoj Gori, Toninom Bećijem, boravio u Ministarstvu odbrane i sastao se sa državnim sekretarom Bojanom Šarkićem, pomoćnikom ministra za politiku odbrane Ivanom Mašulovićem, načelnikom Generalštaba Vojske Draganom Samardžićem i načelnikom Odjeljenja za vojno-obavještajne i bezbjednosne poslove Goranom Poleksićem.

Sagovornici su, kako je saopšteno iz Ministarstva saglasili da je Crna Gora na pravom putu kada je o evroatlantskim integracijama riječ, i da je Albanija spremna da podijeli svoja iskustva i pruži bezuslovnu podršku Crnoj Gori na putu ka NATO.

Zaključeno je da Crna Gora i Albanija imaju kvalitetnu saradnju u oblasti odbrane, kao i da će Albanija nastaviti da bude pouzdan partner Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore na svim poljima saradnje.

Bonus video: