Bošnjak: Zna li DPS nazive ustanova koje obilazi?

Bošnjak je istakla bi u DPS-u mogli da se informišu “o elementarnim stvarima”
52 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Screenshot (YouTube)
Slavoljub Stijepović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 13.05.2014. 14:03h

Poslanica Demokratskog fronta DF Branka Bošnjak pitala je koaliciju"Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović“ da li su znaju nazive ustanova koje obilaze.

"Na zvaničnom sajtu piše da su obišli Centar za preradu otpada na Koniku, iako tako nešto ne postoji već je zvaničan naziv firme Deponija d.o.o", kazala je kandidat za odbornika Demokratskog fronta DF u Podgorici Branka Bošnjak.

DPS je saopštio da je nosilac liste i kandidat za gradonačelnika koalicije „Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović“ Slavoljub Migo Stijepović obišao danas sa saradnicima Centar za preradu otpada na Koniku – nedavno započeti projekat Glavnog grada, Vlade Crne Gore i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Bošnjak je istakla bi u DPS-u mogli da se informišu “o elementarnim stvarima”.

"Da ne zalazimo u detalje zbog zloupotrebe javnih preduzeća , jer govoriti da DPS nešto zloupotrebljava je eufemizam za ono što zaista rade, te ne vjerujemo da će jedno saopštenje zaustaviti takvu praksu, ali bi mogli makar da se informišu o elementarnim stvarima. Pa i o tome da je gradski parlament već usvojio program rada za ovu godinu Deponije.d.o.o i da tu nema ništa spektakularno za dodati, a što već nije rečeno“, zaključila je Bošnjak.

Bonus video: