Konjević brani Drobniča od Đukanovića

Konjević je rekao da politička korupcija, kao činjenica, postoji samo u slučaju Mugoša (Miomir) - NS i DSS koje su izašle iz opozicionog bloka i podržavale ga tri godine
0 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Savo Prelević
Raško Konjević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.05.2014. 19:28h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević indirektno je stao u odbranu šefa Delegacije EU Mitje Drobniča od premijera Mila Đukanovića koji ga je optužio da je uzeo učešće u predizbornoj kampanji svojim izjavama da je jedan od problema Crne Gore duga vladavina jedne partije i što crnogorske vlasti nijesu imali obavezu, niti ih je Brisel pritiskao da uvedu sankcije pojedinim građanima Rusije i Ukrajine.

“Mislim da je EK partner Crnoj Gori i izjava g. Drobniča ticala se obaveza Crne Gore vezano za usaglašavanje njene politike sa onim što je spoljnja politika EU”, kazao je Konjević na pitanje kako kao ministar u Đukanovićevoj vladi vidi sve otvorenije konfrontiranje premijera i DPS-a sa Drobničem.

Komentarišući izjavu Đukanovića da DF želi svojim glasovima da korumpira koaliciju SDP-a i Pozitivne, Konjević je rekao da politička korupcija, kao činjenica, postoji samo u slučaju Mugoša (Miomir) - NS i DSS koje su izašle iz opozicionog bloka i podržavale ga tri godine.

Bonus video: