Stijepović: Građani znaju da mi radimo u njihovom interesu

"Važno je da do kraja budemo posvećeni i angažovani, i da u kontaktu sa biračima pokažemo zašto je naša ponuda najbolja"
0 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Zrelonaprijed.me
Slavoljub Stijepović, Foto: Zrelonaprijed.me
Ažurirano: 12.05.2014. 20:17h

„Ne sumnjamo u pobjedu na izborima 25. maja u Podgorici, a potrebno nam je da ta pobjeda bude što ubjedljivija, kako bismo nastavili još odgovornije sa dinamičnim razvojem ovoga grada, rekao je nosilac liste Koalicije „Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović” Slavoljub Stijepović na večeras održanom radnom sastanku sa građanima, simpatizerima i aktivistima iz mjesnih odbora Momišića, Bloka V i Bloka VI u Podgorici.

„Ovdje večeras smo svi prijatelji, i svi smo ovdje radi istog cilja, a to je promocija projekata, ciljeva i ideala naše Koalicije. Kada je riječ o djelovima grada u kojima živite vi i vaše komšije, radićemo na rekonstrukciji, izgradnji i modernizaciji saobraćajnica i kružnih raskrsnica, izgradnji sekundarne kanalizacione mreže, unaprijedićemo vodosnadbijevanje, napravićemo biciklističke staze i, ono što je svima nama posebno važno, izgradićemo novi vrtić u Bloku 6“, naveo je Stijepović.

„Zbog toga je važno da do kraja budemo posvećeni i angažovani, i da u kontaktu sa biračima pokažemo zašto je naša ponuda najbolja i zašto ovaj grad jedino sa Koalicijom „Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović” može nastaviti svoj put razvoja i biti istinski evropski grad. U tome će nam pomoći i birači, u to sam potpuno siguran. Naši birači su politički obrazovani i znaju u svakom trenutku kome daju podršku. Građani Podgorice znaju da mi možemo najbolje da radimo za naš Grad. Nakon 25. maja, koji želim da proslavimo svi zajedno, spreman sam da napravimo tim mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi, koji će nastaviti da vode ovaj grad na zadovoljstvo građana Podgorice“, zaključio je Stijepović.

Bonus video: