DPS: Lekić nastavlja da prijeti

Dodaje se i da su sigurni da "reprizu „beranskog filma“ nikada niko neće gledati u Crnoj Gori
54 pregleda 10 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: CDT InfoCentar
Miodrag Lekić, Foto: CDT InfoCentar
Ažurirano: 12.05.2014. 15:07h

Navodni kandidat za gradonačelnika Podgorice, Miodrag Lekić, ne prestaje da prijeti da će Podgorici, slično kao u Beranama, prebijati pripadnike nacionalnih manjina, obijati privatne kuće i klicati drugoj državi, navodi se u saopštenju DPS-a.

"Iako je Demokartska partija socijalista upozorila Lekića da podriva multinacionalni i građanski sklad našeg društva, a nadležne državne organe da prećutkuju očito krivično djelo, saglasno članu 24. Krivičnog zakonika, Lekić iz rodnog Bara nastavlja da udara u ratniče doboše. Ovim se potvrđuje da izbori u Podgorici, ni za Lekića ni za Demokratski front, nijesu izbori za gradonačelnika i gradsku vlast, niti im je stalo do potreba grada i građana, već koriste kampanju u pokušaju kreiranja haosa i destibilizacije države. Iza pozivanja na „beranski scenario“ stoje pokliči Ubi, zakolji... i Nož, žica.", navodi se.

Dodaje se i da su sigurni da "reprizu „beranskog filma“ nikada niko neće gledati u Crnoj Gori, jer će 25. maja građani birati odgovorno i glasačkim listićima kazniti protivnike Podgorice i Crne Gore".

Bonus video: