Međedović poziva na TV duel: Crna Gora nije samo Podgorica

On je pozvao narod Bijelog Polja da ne dozvoli političkim partijama iz Podgorice "da preko svojih isturenih filijala (opštinskih odbora ) u Bijelom Polju" unište taj grad
128 pregleda 0 komentar(a)
Mersudin Međedović, Foto: Bejlopoljska partija
Mersudin Međedović, Foto: Bejlopoljska partija
Ažurirano: 11.05.2014. 09:23h

Mersudin Međedović predsjednik Bjelopoljske partije pozvao je na TV duel Mila Đukanovića, predsjednika Demokratske partije socijalista, Ranka Krivokapića, predsjednika Socijaldemokratske partije, kao i Miodraga Lekića, predsjednika Demokratskog fronta, sa namjerom "da shvate da Crna Gora nije samo Podgorica".

"Želim da otvorim dijalog zbog čega je industrijska zona u Bijelom Polju pretvorena u groblje privrednih subjekata. Zbog čega se uz materijalne resurse crpe i ljudski resursi Bijelog Polja. Kako to da Socijaldemokratska partija koja ima osam poslanika u parlamentu i tri ministra u Vladi nema nijednog svog predstavnika iz Bijelog Polja koje je po brojnosti stanovnika treći grad u Crnoj Gori. Kako to da Demokratski front u državnom parlamentu ima čak dvadeset poslanika a da nema nijednog poslanika iz Bijelog Polja", navodi Međedović.

Ko će u parlamentu, dodaje on, "da zastupa građane Bijelog Polja ako se ovakve okolnosti sasvim projektovano odvijaju".

"Ovdje se radi o nevjerovatnim zloupotrebama iz čega proizilazi da neki politički subjekti politiku doživljavaju kao biznis u korist interesnih grupacija", rekao je Međedović.

On je pozvao narod Bijelog Polja da ne dozvoli političkim partijama iz Podgorice "da preko svojih isturenih filijala (opštinskih odbora ) u Bijelom Polju" unište taj grad.

"Mi želimo da Bjelopoljci konačno imaju pravo na rad, pravo na zaradu i život dostojan čovjeku", rekao je Međedović.

Bonus video: