Slobo Marović podržao SDP u Baru

Marović je u fudbalskoj karijeri igrao između ostalih i za Crvenu Zvezdu gdje je bio standardan kada je Zvezda osvojila tadašnji Kup šampiona
4 komentar(a)
Slobo Marović, Foto: Screenshot (YouTube)
Slobo Marović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 08.05.2014. 12:28h

Bivši fudbaler Slobo Marović podržao je listu Socijaldemokratske partije uoči predstojećih izbora u Baru, saopšteno je iz te partije.

“Socijaldemokrata sam po uvjerenju, svi principi i ideje socijaldemokratije su u potpunosti u saglasnosti sa mojim životnim stavovima i vizijama onoga što jedno društvo treba da bude. Moja privrženost SDP - u Crne Gore je prisutna od samog početka, dakle od osnivanja do današnjeg dana. Smatram da je SDP Crne Gore pouzdana državotvorna partija sa jasnim i najprepoznatljivijim građanskim konceptom od samog njenog osnivanja. Ova partija je privržena svojoj državi i dosljedna u tome, i upravo ta dosljednost i istrajnost predstavljaju jedan od najjačih atributa SDP-a", naveo je Marović.

Marović je u fudbalskoj karijeri igrao između ostalih i za Crvenu Zvezdu gdje je bio standardan kada je Zvezda osvojila tadašnji Kup šampiona, a igrao je i za reprezentaciju Jugoslavije.

Nakon karijere se bavio menadžerskim poslom, bio je sportski direktor barskog Mornara, i pomoćnik u Crvenoj Zvezdi dok je klub vodio Robert Prosinečki.

Bonus video: