Bošnjak: Vlast u Novom ne radi u korist grada

"Herceg Novom potrebna nova vlast koju će predvoditi Demokratska partija socijalista", smatra Bošnjak
122 pregleda 9 komentar(a)
Njegoševa ulica Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Njegoševa ulica Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 07.05.2014. 20:18h

Predsjednik OO DPS Herceg Novi Zoran Bošnjak tvrdi da SNP i koalicija na vlasti ponovo dokazuje da pred samu turističku sezonu ostavlja nesređen grad, a sve više i zbunjene građane.

On smatra da su problemi u SNP i vladajućoj koaliciji toliko veliki da su zaboravili na ljude čija egzistencija upravo zavisi od uspješno završene sezone.

"U skupštinskim materijalima za sutrašnju sjednicu nema kandidature Obrada Gojkovića što govori da postoji duboki sukob u Socijalističkoj narodnoj partiji u Herceg Novom. Takođe, može se zaključiti da sukob postoji i u centrali partije, obzirom da svi pokušaji vrha SNP-a da pronađu rješenje nijesu dali rezultata. Više je nego očigledno da u SNP-u postoji dvije ili više struja", navodi se u saopštenju Bošnjaka,

Piše i da sktuelna vlast ne radi u korist grada.

"Zato je Herceg Novom potrebna nova vlast koju će predvoditi Demokratska partija socijalista. Socijalistička narodna partija i njeni koalicioni partneri su dokazali da nijesu u stanju da vode grad naprijed ka razvoju i boljem kvalitetu života. Grad treba da vode oni koji to mogu", zaključuje se.

Bonus video: