Akcija koalicije Evropsko lice Podgorice: "Ujedinimo ideje"

Kandidatkinja za odbornicu na izbornoj listi koalicije Azra Jasavić poručila je da su se okupili kako bi ujedinili ideje radi prosperiteta svih građana
51 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2014. 13:01h

Koalicija Evropsko lice Podgorice danas je napravila akciju pod imenom “Ujedinimo ideje” na dvije lokacije u Glavnom gradu, i to na uglu Hercegovačke i Njegoševe ulice i na trgu Vektre.

“Građani su imali mogućnost da na našem “zidu” ostavljaju ideje šta je sve potrebno unaprijediti u gradu, kao i priliku da razgovaraju sa kandidatima za odbornike liste Evropsko lice Podgorice. Cilj naše akcije je da crpimo energiju i ideje za unaprijeđivanje kvaliteta života svih građana Podgorice”, ističe se u saopštenju koalicije.

Kandidatkinja za odbornicu na izbornoj listi koalicije Azra Jasavić poručila je da su se okupili kako bi ujedinili ideje radi prosperiteta svih građana.

“Koalicija Evropsko lice Podgorice je spremna da pokrene proces osnaživanja svih institucija i uspostavljanja pune vladavine prava gdje će Ustav i Zakon biti iznad svih pojedinaca, iznad moćnika bliskim DPS-u, partijskim funkcionerima i premijeru. Mi smo obnovili državnost Crne Gore i mi ćemo stvoriti snažne institucije na državnom i lokalnom nivou, gdje će vlast konačno biti u službi naroda. Vlast koju ćemo mi osvojiti u Podgorici biće transparentna po mjeri i u službi građana, bez obzira na partijsku pripadnost ili bilo koju drugu različitost svih nas“, istakla je Jasavić.

Galerija

Bonus video: