Za SDP su važniji Mandić i Danilović, nego DPS sa kojim su obnovili državu

Krivokapić je, navodi Stanišić, "u pravu kada kaže da je sa DPS-om morao biti sličan da bi sa nama sarađivao"
18 komentar(a)
Obrad Mišo Stanišić, Foto: Luka Zeković
Obrad Mišo Stanišić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.05.2014. 12:39h

"U intervjuu Ranka Krivokapića nijesmo čuli ništa novo u odnosu na ono što je reklo njihovo evropsko lice Plava, Džavid Šabović. Ispostavilo se da je on glasnogovornik politike SDP-a i da su njemu bliži (Andrija) Mandić i (Goran) Danilović od DPS-a koja je zajedno sa njegovom strankom obnovila državu i afirmisala multinacionalni i građanski karakater našeg društva. Sličan se sličnom raduje", navodi se u reakciji Obrada Miša Stanišića, poslanika Demokratske partije socijalista, na intervju koji je Krivokapić dao Vijestima.

Krivokapić je, navodi Stanišić, "u pravu kada kaže da je sa DPS-om morao biti sličan da bi sa nama sarađivao".

"Zato bi sada trebao biti sličan DF-u, ukoliko želi sa njima da ostvari politički odnos, što inače radi kolega Džavid Šabović u ime SDP-a, otkrivši da za njih NATO nije prioritet", kazao je Stanišić.

Na navode Krivokapića da u SDP-u vjeruju "da pod strahom gubitka vlasti dio DPS-a vodi politika tumaranja", Stanišić je rekao da je to, prije svega, "pitanje za lidera SDP-a, koji danas promoviše kandidate Pozitivne Crne Gore koju je do skoro nazivao „osedlanim konjem Demokratskog fronta".

Bonus video: