Šabović: Spojili smo iskustvo i mladost za ljepšu budućnost Plava

Za nosioca liste izabran je diplomirani inžinjer organizacije rada Medo Markišić, direktor OŠ „Hajro Šahmanović“ u Plavu
2 komentar(a)
Odbornici SDP Plav, Foto: SDP
Odbornici SDP Plav, Foto: SDP
Ažurirano: 30.04.2014. 17:08h

U Plavu je danas, u velikoj Sali Centra za kulturu, u prisustvu velikog broja članova, simpatrizera i ostalih građana predstavljena odbornička lista "SDP Plav – Čist izbor".

Za nosioca liste izabran je diplomirani inžinjer organizacije rada Medo Markišić, direktor OŠ „Hajro Šahmanović“ u Plavu.

Odborničku listu prisutnima je predstavio predsjednik OO SDP Plav i poslanik Džavid Šabović, koji je između ostalog naglasio da i ovoga puta kao inače, SDP Plava uvijek ide sa imenima svojih najboljih članica i članova.

"Idemo sa onima koji su oduvijek bili čisti, koji su i danas čisti, i normalno je da i ubuduće ostanu čisti. Naša lista je najsretnije odabrana kombinacija starih i mladih, iskusnih i početnika, dosdašnjih i novih, onih koji se u svom dosadašnjam radu, bez ijedne mrlje na moralnom, stručnom i profesionalnom pogledu, najbolja su nam garancija da će naša lista osvojiti najviše odborničkih mandata do sada, i na taj način će potvrditi ugled i renome koji uživa u našoj sredini", istakao je Šabović.

Po riječima Šabovića SDP je na najbolji način u jednu cjelinu ukomponovala iskustvo, znanje i mudrost starijih, snaga, ljepota i polet mladih, pa očekuju da će na najbolji način predstaviti partiju i omogućiti joj da i dalje vrši vlast samo sa onima koji su njoj slični po znanju, kvalitetu, volji i ljubavi da Plav nastavi da korača onim putem kojim korača zadnje dvije godine.

"Nadamo se da će nam dovoljan broj osvojenih mandata omogućiti da formiramo optimalnu vlast za Plav, a dovešćemo i Vladu Crne Gore, i Fondove, i Direkcije i Uprave, i skrenuti pažnju na jednu činjenicu koju i Vlada i svi ostali pomalo zaboravljaju, da je i Plav u Crnoj Gori“, rekao je Šabović.

Bonus video: