Đurđić više nije predsjednik LP Pljevlja

"Nijesmo uspjeli da izgradimo odgovarajući koalicioni kapacitet, a za koalicioni nastup nemamo čak ni osnovne finansijsko-organizacione pretpostavke"
126 pregleda 0 komentar(a)
Ranko Đurđić, Foto: Goran Malidžan
Ranko Đurđić, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 30.04.2014. 12:24h

Predsjednik Opštinskog odbora Liberalne partije u Pljevljima Ranko Đurđić podnio je danas ostavku na tu funkciju.

Đurđić se kako je naveo u saopštenju za javnost, na taj korak odlučio jer osjeća ličnu odgovornost za to što u Pljevljima nijesu uspjeli da „animiraju veći broj ljudi za program naše partije, što bi dovelo da budu relevantan politički subjekt u susret lokalnim izborima“.

„Zbog svega toga nijesmo uspjeli da izgradimo odgovarajući koalicioni kapacitet, a za koalicioni nastup nemamo čak ni osnovne finansijsko-organizacione pretpostavke. Zato sam procjenio da je moj dalji angažman bespotreban na poziciji predsjednika Opštinskog odbora“, naveo je Đurđić u obrazloženju ostavke.

On se zahvalio svima na saradnji uz vjeru da će liberalna ideja „bez obrzira na sve izazove preživljeti u srcima onih koji su devedesetih godina prošlog vijeka u ovom gradu imali smjeslosti da se suprostave zlu oko nas iako u manjini sanaju i dosanjaju san o sopstvenoj državi, miru i prosperitetu“.

Bonus video: