SDP i Pozitivna zajedno i u Kolašinu: Mladi ljudi za novo, čisto lice grada

Socijaldemokratska partija (SDP) i Pozitivna Crna Gora na predstojećim lokalnim izborima nastupiće u koaliciji i u Kolašinu
77 pregleda 6 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 29.04.2014. 15:05h

Socijaldemokratska partija (SDP) i Pozitivna Crna Gora na predstojećim lokalnim izborima nastupiće u koaliciji i u Kolašinu. Na čelu te koalicione liste, čiji je slogan "Evropsko lice Kolašina" je Željka Vuksanović, predsjednica OO SDP.

Slijede Bojan Zeković, Nikola Medenica direktor Turističke organizacije Kolašin, Dragan Raketić, pomoćnik ministra rada i socijalnog staranja, Slađana Kršikapa, karatistkinja, osvajač medelje na Svjetskom prvenstvu u karateu.

Na listi su još i Darko Dožić, Markić-Maki Rakočević, Svetlana Bulatović, Slađana Dožić, Nikola Rakočević, Ana Janković, Ana Danilović, Verica Aničić, Mirko Jeknić, Ismeta Toković, Miloš-Mišo Bulatović, Marija-Maja Šćepanović, Nikola Bulatović, Branko-Banja Rakočević, Radojka Bazović, Kostadin-Nino Grandić, Zoran Dožić, Balša Cvetković, Mirko Milošević, Sandra Milajić, Rajko Radović, Marko Grujić, Branko-Bane Vlahović, Anica Marsenić, Jasna Radonjić i Veselin Kovijanić.

"Vuksanović je jedina žena na čelu liste i jedina od nosilaca lista koja nije učestvovala u lokalnoj vlasti u prethodnom periodu. Koalicija “Evropsko lice Kolašin”a jedini je politički subjekt koji je ostao neuprljan u godinama za nama i zbog budućnosti grada je je važno da na predstojećim izborima Kolašin da šansu mladim ljudima i pokaže svoje novo, čisto lice", ističu u ovom savezu.

Prema njihovim riječima, na listi “Evropsko lice Kolašina” su i nekadašnji članovi drugih partija koji su pristupili SDP, ali i nestranačke ličnosti.

Bonus video: