Jurić nosilac liste Pozitivne u Pljevljima

"Vrijeme pogrešnih politika, koje su uništile naš grad je prošlo, stoga Pozitivna nudi novu politiku, čistih ruku", rekao je Jurić
240 pregleda 16 komentar(a)
Nikola Jurić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Nikola Jurić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 28.04.2014. 12:28h

Pozitivna Crna Gora na lokalnim izborima u Pljevljima nastupiće samostalno, a nosilac liste biće dipl.ing. mašinstva Nikola Jurić.

Kako je saopšteno iz te partije na izbornoj listi se nalaze i tri nestranačke ličnosti dr Dragana Golubović, prof. fizike Slobodan Jelovac i fudbaler Dejan Damjanović.

Jurić je kazao da vjeruje da su Pljevlja, kao grad koji vjekovima baštini multikulturalni sklad, i više nego spremna za jednu drugačiju, novu i građansku politiku koju nudi Pozitivna Crna Gora.

Prema njegovim riječima Pozitivna vjeruje u dobar izborni rezultat.

"Vrijeme pogrešnih politika, koje su uništile naš grad je prošlo, stoga Pozitivna nudi novu politiku, čistih ruku koja će pored procesa stalnih donošenja odluka preuzimati i odgovornost. Zato sam i više nego uvjeren da će nam Pljevljaci na predstojećim izborima ukazati povjerenje", zaključio je Jurić.

Tomčić nosilac liste na Žabljaku

Pozitivna će i na lokalnim izborima na Žabljaku nastupiti samostalno, a nosilac liste biće dipl.pravnik Mirčeta Tomčić, odbornik u SO Žabljak, koji je na prethodnim lokalnim izborima nastupio kao nezavisni kandidat grupe građana.

"Pozitivna nudi novu razvojnu strategiju, kojom će se na najbolji način koristiti prirodni resursi kako bi Žabljak postao jak turistički i poljoprivredni centar. Na taj način zaustavićemo negativan trend iseljavanja i stvoriti uslove da naša opština opet postane interesantna destinacija za turiste i investitore”,naglasio je Tomčić.

Bonus video: