Nezavisna grupa građana pristupila Bjelopoljskoj listi

Nezavisna grupa građana na predhodnim lokalnim izborima koji su održani 2010. godine, dobila je povjerenje nekoliko stotina građana Bijelog Polja
0 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: NTO
Bijelo Polje, Foto: NTO
Ažurirano: 27.04.2014. 11:11h

Nezavisna grupa građana na čelu sa Admirom Camićem pristupila je Bjelopoljskoj listi koju osim Bjelopoljske partije čine i drugi politički subjekti, saopštio je portparol Nezavisne grupe građana Milorad Drobnjak.

"Shodno postignutom dogovoru na izbornoj listi koja sadrži 38 kandidata za odbornika u Skupštini opštine Bijelo Polje, Nezavisnoj grupi građana pripalo je 6 mjesta. Na takav odnos mjesta pristali smo jer smo se uvjerili da se zaista radi o veoma kvalitetnoj izbornoj listi na kojoj se nalaze ljudi iz nekoliko političkih subjekata. Nosilac izborne liste Bjelopoljska liste biće određen narednih dana. Ono što nas posebno raduje je to , da Bjelopoljska lista zapravo predstavlja Bijelo Polje u malom na kojoj se nalaze građani različitih nacionalnosti", kazao je Drobnjak.

Nezavisna grupa građana na predhodnim lokalnim izborima koji su održani 2010. godine, dobila je povjerenje nekoliko stotina građana Bijelog Polja.

Bonus video: