DPS i SDP zajedno u Šavniku, Vujačić na čelu liste

DPS Šavnik će, kako je saopšteno, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, nastaviti sa realizaciom aktivnosti u interesu svih stanovnika Šavnika
87 pregleda 4 komentar(a)
Mijomir Vujačić, Foto: Ivan Petrušić
Mijomir Vujačić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 26.04.2014. 16:48h

Demokratska partija socijalista (DPS) će, na predstojećim izborima u Šavniku, nastupiti zajedno sa sadašnjim koalicionim partnerom Socijaldemokratskom partijom, a nosilac liste biće aktuelni predsjednik opštine Mijomir Vujačić.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Opštinski odbor (OO) te stranke utvrdio je listu za predstojeće lokalne izbore u Šavniku, na kojoj se nalazi 30 istaknutih građana, mladih, žena i poljoprivrednika, koji ulivaju povjerenje biračkom tijelu.

OO je za nosioca liste izabrao Vujačića koji je, kako se navodi, najveći autoritet kod građana Šavnika.

„Politika koju vodi Vujačić je realna i poštena, a ono po čemu je prepoznat je da nikada ne daje lažna obećanja. On je sa svojim saradnicima realizovao gotovo sve aktivnosti predviđene izbornim programom“, kaže se u saopštenju.

DPS Šavnik će, kako je saopšteno, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, nastaviti sa realizaciom aktivnosti u interesu svih stanovnika Šavnika.

„Tako će nastaviti sa projektima koji će zaustaviti migraciju stanovništva i povratak mladih na selo, ali i sa valorizacijom turističkih potencijala koji bi mogli ići ruku pod ruku sa sadašnjom proizvodnjom hrane“, poručili su iz te stranke.

Radiće se, kako su naveli, i na realizaciji kapitalnih projekata, poput izgradnje ski centra Kruševice, ali i hidro-elektrane Komarnica.

Bonus video: