OO DPS Plav: Husnija Šabović nosilac liste

Lista broji 31 kandidata. Na sjednici je odlučeno i da će ta partija na lokalne izbore 25. maja nastupati samostalno
387 pregleda 11 komentar(a)
Husnija Šabović, Foto: DPS
Husnija Šabović, Foto: DPS
Ažurirano: 24.04.2014. 16:13h

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (OO DPS) Plava danas je od dobijenih 124 imena iz svih dvadeset mjesnih odbora, izabrao lista kanddidata za budući saziv SO Plav. Za nosioca liste izabran je Husnija Šabović.

"Kandidati i lista koja će biti objavljen veoma brzo, nam daje za pravo da je primjer svih vrijednosti i kvaliteta od ukupno predloženih kandidata. Lista je zadovoljila i sve potrebne kriterijume, odnosno u listi se nalazi devet kandidatkinja, imamo dovoljan broj omladinaca, a vodili smo računa i o nacionalnoj strukturi, s obzirom na to da je Plav višenacionalna zajednica, te zadovoljili i geografski-teritorijalni prostor. Najveća vrijednost naše liste, da se na njoj nalaze kandidati sa stručnim referencama, stručna i sposobna lica koja će znati dati odgovor na sve buduće izazove života, i građenja jednog boljeg Plava od ovog kojeg danas imamo, odnosno, nakon dvije i po godine i otimačine vlasti, na način poznat svima u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju OO DPS Plav.

Lista broji 31 kandidata. Na sjednici je odlučeno i da će ta partija na lokalne izbore 25. maja nastupati samostalno.

Sjednici je prisustvovao i član predsjedništva DPS-a Miodrag Bobo Radunović, te član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Drago Čantrić.

Bonus video: