Odgovor "Vijesti" Pozitivnoj: Samo ćemo sačekati kongres

“Vijesti” će nastaviti da pišu o dešavanjima u svim partijama. Bez obzira što se to nekima ne sviđa, to uključuje i Pozitivnu Crnu Goru prije i poslije njenog kongresa
27 komentar(a)
Pozitivna rukovodstvo, Foto: Ivan Petrušić
Pozitivna rukovodstvo, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 24.04.2014. 13:33h

Iako u Pozitivnoj Crnoj Gori sada pokušavaju da demantuju “Vijesti”, odlično znaju koliko je tačna informacija o odlaganju stranačkog kongresa.

U, kako su ga nazvali demantiju, Pozitivna nije odgovorila na ključno pitanje - da li će se kongres održati kada su ga i planirali - 26. maja. Prije nego je objavljena informacija o odlaganju stranačkog kongresa nakon izbora, provjerena je kod dovoljno kredibilnih izvora u vrhu partije, tako da nije bilo potrebe da dodatno kontaktiram potpredsjednicu Azru Jasević sa kojom imamo odličnu komunikaciju.

Zato bi, umjesto tvrdnji medijskog tima stranke Darka Pajovića da ”Vijesti” netačno informišu građane, jedini pravi demanti bilo održavanje kongresa dan nakon lokalnih izbora. Vrijeme će pokazati ko je u pravu.

“Vijesti” će nastaviti da pišu o dešavanjima u svim partijama. Bez obzira što se to nekima ne sviđa, to uključuje i Pozitivnu Crnu Goru prije i poslije njenog kongresa.

Bonus video: