Pozitivna barskom SDP-u: Promijenite slogan u "čist izbor-prljav grad"

"Ovo je dokaz da i dalje postoje partijski vandali, koji su spremni komunalno devastirati gradsko lice zarad partijske promocije"
51 pregleda 10 komentar(a)
Bar, SDP, Foto: Pozitivna CG
Bar, SDP, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 22.04.2014. 13:02h

Opštinski Odbor Pozitivne Crne Gore Bar poziva nadležne gradske službe, JP Komunalne djelatnosti i Komunalnu policiju da primjereno postupe shodno činjenici da je tokom noći grad vandalski izlijepljen sa plakatima političke sadržine, te kazne njhove počinioce. Da paradoks bude veći, ovi plakati nose naziv „čist izbor“. Današnji izgled Bara, kao nekada najčistijeg grada, teško je prepoznati, jer su saobraćajni znakovi, semafori te rasvjetni stubovi oblijepljeni plakatima, navodi se u saopštenju Pozitivne.

U toj partiji smatraju da je "vrijeme ovakvog predizbornog primitivizma odavno za nama".

"Ovo je dokaz da i dalje postoje partijski vandali, koji su spremni komunalno devastirati gradsko lice zarad partijske promocije. Moguće je da se u ovakvom političkom marketingu ogleda karakter te partije, kao i način na koji ona vrši ili bi vršila vlast u ovom gradu. Stoga predlažemo ovoj partiji da svoj predizborni slogan modifikuje u „čist izbor-prljav grad“, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Pozitivne iz Bara.

Član predsjedništva Pozitivne Goran Đurović ocjenio je nedavno da je vladajuća koalicija u Baru, koju čine DPS i Socijaldemokratska partija, glavna prepreka razvoju grada, ističući da se u kadrovskoj strukturi gradskih vlasti ništa nije promjenilo decenijama.

Iako Pozitivna sa SDP-om nastupa u koaliciji na izborima u Podgorici, Đurović je kazao da su socijaldemokrate uz DPS u Baru dijelile funkcije "kao hijene plijen".

Dosadašnji koalicioni partneri u Baru, smatra on, sada pokušavaju da prevare birače odvojenim izlaskom na izbore pa je "glas za SDP u suštini glas za DPS".

Bonus video: