SDP sa DPS-om na Žabljaku, Vukićević nosilac liste?

Od konstituisanja posljednjeg višestranaštva, ova aktuelna kampanja je najmanje burna. Još bez zvaničnih saopštenja ili drugih aktivnosti koje bi zagrijale atmosferu
9 komentar(a)
Ažurirano: 21.04.2014. 18:30h

Partijska tijela 23. aprila će najvjerovatnije verifikovati predizbornu koaliciju DPS-SDP koja je vladajuća u još aktuelnom sazivu SO Žabljak.

"Vijesti" saznaju da je manji partner prihvatio sve ponuđene uslove kao i onaj koji predviđa da nosilac liste od 31 kandidata za odbornike bude profesor književnosti Veselin Vukićević, aktuelni direktor OŠ "Dušan Obradović" iz Žabljaka i odbornik DPS-a.

Od konstituisanja posljednjeg višestranaštva, ova aktuelna kampanja je najmanje burna. Još bez zvaničnih saopštenja ili drugih aktivnosti koje bi zagrijale atmosferu.

Na tom fonu je i ono što smo dobili u lokalnom SNP-u. Privode se kraju aktivnosti i sve će se objaviti nakon vaskršnjih praznika“, kazao nam je predsjednik OO SNP-a Milanko Ćetković.

Ali, nezvanično, SNP će na Žabljaku gotovo je sigurno sam na izbore iako još ima razgovora o formiranju opozicione koalicije a Ćetković nije ni negirao ni potvrdio naše saznanje da je upravo on nosilac njihove liste od 31 kandidata za odbornike.

Sasvim je sigurno da će Narodna stranka samostalno na izbore 25. maja, što će se narednih dana verifikovati, i konačno, između dvojice kandidata, utvrditi nosilac liste.

U DF-u su kazali da će se "sve znati narednih dana" i da se vode razgovori o još široj koaliciji od DF partnerstva Nove, PZP i SDJ.

U atmosferi opšteg političkog ćutanja saznajemo da će se na narednim lokalnim izborima naći, zasada sasvim izvjesno jedna nezavisna lista kandidata za odbornike.

Bonus video: