DPS: Ne nasijedajte na lažne poruke na društvenim mrežama

"Demokratska partija socijalista će o ovoj višestrukoj, kao i o svim ostalim zloupotrebama, obavijestiti nadležne državne organe, od kojih očekujemo brzu i efikasnu reakciju"
86 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 15:30h

Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore ovih dana obratio se veliki broj crnogorskih iseljenika sa informacijom da im nepoznata osoba, skrivena iza lažnog profila na društvenim mrežama, šalje molbe u ime DPS za finansijsku pomoć partijske kampanje za predstojeće lokalne izbore, saopšteno je iz te partije.

"DPS nikada nije, niti će, na takav način komunicirala sa bilo kim, posebno nije protivzakonito tražila finansijsku pomoć za kampanju. Zbog toga obavještavamo sve crnogorske iseljenike koji dobiju poruku slične sadržine da je riječ o zloupotrebi, prevari i čistoj laži. Takođe, obavještavamo ih da je jedini zvanični profil DPS na društvenim mrežama https://www.facebook.com/dps.mne preko koga, uz zvaničnu internet prezentaciju www.dps.me, mogu biti pravovremeno i tačno informisani o svim aktivnostima u partiji", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a navode da način na koji, kako navode, njihovi "politički protivnici pokušavaju da zloupotrijebe crnogorske iseljenike, lažno se predstavljajući kao DPS, kako bi ostvarili svoje jeftine politikantske ciljeve, krajnje je degutantan i prizeman".

"Demokratska partija socijalista će o ovoj višestrukoj, kao i o svim ostalim zloupotrebama, obavijestiti nadležne državne organe, od kojih očekujemo brzu i efikasnu reakciju", kazali su iz DPS-a.

Galerija

Bonus video: