Pozitivna Bar: Podići položaj penzionera na viši nivo

Stranka penzionera invalida i socijalne pravde Crne Gore izrazila je punu podršku Pozitivnoj
119 pregleda 6 komentar(a)
Branko Đurović, Radomir Novaković Cakan, Foto: Pozitivna CG
Branko Đurović, Radomir Novaković Cakan, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 14.04.2014. 09:53h

Predstavnici Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Bar i Opštinskog odbora Stranke penzionera, invalida i socijalne pravde Crne Gore, Radomir-Cakan Novaković i Branko Đurović, potpisali su, povodom predstojećih lokalnih izbora u Baru, sporazum o političkoj saradnji.

"Nastanak sporazum je motivisan sličnošću određenih programskih načela ovih političkih subjekata i njihovom zajedničkom nastojanju da žele da daju doprinos sveukupnom razvoju grada. Suština sporazuma je da se u novoj gradskoj upravi konačno sprovede odgovorna i savjesna javna politika u rukovođenju gradom", navodi se u saopštenju Pozitivne Crne Gore.

Stranka penzionera invalida i socijalne pravde Crne Gore izrazila je punu podršku Pozitivnoj.

"OO Stranke penzinera, invalida i socijalne pravde Crne Gore - Bar je ovim sporazumom dao potpunu podršku autonomnom radu Izbornog štaba OO Pozitivne i njenim nadležnim organima u daljoj realizaciji izbornih i postizbornih aktivnosti", kaže se u saopštenju Pozitivne.

Pozitivna je svjesna uloge penzionera i njihovog učešća u javnom životu, pa je shodno tome u svom Izbornom programu stavila poseban akcenat na njihov položaj u društvu.

"Ovaj Sporazum o političkoj saradnji predstavlja potvrdu zajedničkog nastojanja da se položaj ove socijalne grupe uzdigne na znatno veći nivo od dosadašnjeg, budući da su to svojim dugogodišnjim radom i zalaganjem u potpunosti zaslužili. Pozitivna ističe da će u narednom periodu biti još ovakvih sporazuma od strane određenih političkih i nestranačkih subjekata na lokalnom nivou, koji podržavaju zvaničnu politiku naše stranke" kazali su iz Pozitivne.

Bonus video: