Nova Pljevlja: Ostaćemo jedinstveni uprkos udarima koji se sprovode po diktatu DPS-a

"Pozivamo sve političke subjekte koji sebe nazivaju opozicijom da se jasno odrede da neće sarađivati sa DPS-om"
88 pregleda 5 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 11.04.2014. 16:52h

Opštinski Odbor Nove srpske demokratije u Pljevljima, kojim rukovodi Milan Lekić saopštila je da je ta partija ostala jedinstvena uprkos udarima koji su na njih sprovedeni po diktatu DPS-a.

"Nažalost nekoliko bivših članova Nove srpske demokratije pokušali su poslednjih dana da svojim neodgovornim političkim istupanjima da unesu zabunu među naše članove i simpatizere i da tako povećaju svoju političku cijenu kod onih sa kojima su otišli u koaliciju. Svi napadi su doživljeli potupnu fijasko kakav njihovi kreatori ni u kom slučaju nisu mogli predvidjeti", navodi se u saopštenju OO Nove.

U toj partiji kažu da Demokratski front i Nova neće napadati nikoga iz opozicije jer u njima ne vide svoje političke rivale.

"Naš isklučivi pritivnik je DPS i njeni sateliti koji godinama uništavaju našu Opštinu. Svako ko se istinski bori protiv DPS-a režima u nama može imati samo političkog saveznika, a nikako pritivnika. Pozivamo sve političke subjekte koji sebe nazivaju opozicijom da se jasno odrede da neće sarađivati sa DPS-om jer ih u suprotnom mi ne možemo tretirati kao ozbiljne opozicionare. Naglašavamo da DF kao noseći stub borbe u Crnoj Gori nikada neće stupiti u bilo kakve postizborne koalicije sa DPS-om", navodi se u saopštenju.

Bonus video: