Raičević i Ljuljđuraj nosioci lista SNP-a za Tuzi u Golubovce

"Među 59 kandidata na listi, 26 kandidata, odnosno 44 odsto iz reda mladih, da se na svakom trećem mjestu na listi nalazi kandidatkinja iz reda žena"
177 pregleda 0 komentar(a)
Kolja Ljuljđuraj, Foto: Arhiva Vijesti
Kolja Ljuljđuraj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.04.2014. 19:46h

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica jednoglasno je utvrdio listu kandidata za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica za lokalne izbore 25. maja 2014. godine.

"Odbor je konstatovao da su među 59 kandidata na listi, 26 kandidata, odnosno 44 odsto iz reda mladih, da se na svakom trećem mjestu na listi nalazi kandidatkinja iz reda žena, i da je preko 70 odsto kandidata prvi put odbornički kandidat na izbornoj listi. Izraženo je jedinstveno uvjerenje da uz Izborni program SNP Glavnog grada, koji je predstavljen javnosti i već podijeljen u više od 15 hiljada domaćinstava, izborna lista, koju predvodi mr Aleksa Bečić, čini spoj mladosti i iskustva i pravu kadrovsku ponudu građanima Glavnog grada na izborima 25. maja ove godine", navodi se u saopštenju SNP-a.

Odbor je, kako se dodaje, takođe jednoglasno, podržao izborne liste SNP-a za izbore za odbornike u gradskim opštinama Golubovci i Tuzi koje su utvrdili odbori SNP GO Golubovci i GO Tuzi.

"Jednoglasno je za nosioca Izborne liste SNP za GO Golubovci određen Srđan Raičević, član Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP Crne Gore i predsjednik Odbora SNP GO Golubovci. Takođe jednoglasno, za nosioca Izborne liste SNP za izbore u GO Tuzi određen je Kolja Ljuljđuraj, član Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP Crne Gore i predsjednik Odbora SNP GO Tuzi", navodi se u saopštenju.

Bonus video: