SNP Bar: DPS nesposoban da rukovodi Sportskim centrom

Izvještaji o radu ovog javnog preduzeća i način kako su ih prezentovali aktuelni direltor i njegovi prethodnici primjer su kako ne treba raditi
87 pregleda 1 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 09.04.2014. 14:15h

Socijalistička narodna partija (SNP) danas je prozvao lokalnu vlast za loše stanje u Javnom preduzeću Sportski centar.

Milenko Cebalović, odbornički kandidat SNP, ocijenio je da su se vlasti pokazale nesposobnim da rukovode sportskim centrom, gdje su “zanemarivani interesi Bara i unapređenje vrhunskog sporta, a pravljene čudne kadrovske kombinatorike godinama unazad”.

On je dodao da su izvještaji o radu ovog javnog preduzeća i način kako su ih prezentovali aktuelni direltor i njegovi prethodnici primjer su kako ne treba raditi.

"Tereni u krugu sportskog centra, sada nisu dostupni mladim ljudima već se prave ugovori sa pojedincima do kojih je godinama bilo nemoguće doći. Naš prvenstveni zadatak po dolasku na vlast nakon 25. maja biće dovođenje sportskog menadžera poznatog Baranima i široj javnosti, da konačno svi resursi Bara budu upotrijebljeni za kvalitetan razvoj sporta u interesu svih građana, naročito mladih ljudi, a ne samo pojedinaca", naveo je Cebalović.

SNP ističe i da u razvoju sporta “svi moraju biti jedinstveni”, bez obzira na političku opciju, te da se politika ne miješa u rad sportske zajednice, već da bude u službi sporta.

Bonus video: