Faruk Kalač nosilac izborne liste SDP u Rožajama

Na sjednici OO je donešena i odluka o zvaničnom početku izborne kampanje na osnovu ranije usvojenog predizbornog programa
63 pregleda 35 komentar(a)
Rožaje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Rožaje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.04.2014. 16:10h

Nosilac izborne liste SDP u Rožajama biće diplomirani inžinjer šumarstva, direktor Šumske uprave Faruk Kalač, odlučilo je predsjedništvo te stranke, a opštinski odbor juče jednoglasno usvojio.

Na sjednici OO je donešena i odluka o zvaničnom početku izborne kampanje na osnovu ranije usvojenog predizbornog programa koji podrazumjeva „promjene u Rožajama“.

„Takvim smjernicama i principima u velikoj mjeri je dao doprinos predsjednik OO SDP-a i poslanik u Skupštini CG dr. Izet Bralić , koji je promovisao koncept timskog rada sa podmlađenom odborničkom listom i novim čovjekom na njenom čelu.

Uvjereni smo da će odbornička lista SDP-a dobiti veliko povjerenje građana Rožaja i da će SDP na predstojećim lokalnim izborima ostvariti svoj najbolji rezultat, koji će omogućiti da SDP bude predvodnik nove lokalne vlasti u Rožajama.“, stoji u saopštenju OO SDP koji je potpisao potparol Edvin Honsić.

Bonus video: