Barski odbor predložio Cakana za nosioca liste

Zejnel-Zeko Šabović i Neđeljko Đurović su izabrani za potpredsjednike odbora
77 pregleda 3 komentar(a)
Radomir Novaković, Foto: Pozitivna
Radomir Novaković, Foto: Pozitivna
Ažurirano: 08.04.2014. 13:46h

Barski odbor Pozitivne Crne Gore je jednoglasno predložio Radomira Novakovića Cakana za nosioca liste na lokalnim izborima u Baru.

Zejnel-Zeko Šabović i Neđeljko Đurović su izabrani za potpredsjednike odbora, dok je na funkciju sekretara izabrana Olivera Vidaković. Ranije izabrana predsjednica Foruma mladih Pozitivne CG Bar Almira Babačić takođe je postala član predsjedništva OO.

"Nakon odluke predsjednik Radomir Cakan Novaković je istakao da je OO Pozitivne u Baru obavio sve nužne pripreme za zakazane lokalne izbore i istakao da će biti nastavljene unutarpartijske konsultacije oko formiranja odborničke liste Pozitivne Crne Gore za Bar. On je najavio i novu medijsku kampanju i pozvao građanstvo da svojim sugestijama i prijedlozima daju svoj doprinos u isticanju problema koje buduća vlast u Baru treba da riješi", navodi se u saopštenju Pozitivne.

Pažnju javnosti Novaković je privukao krajem 2012. kada je novim automobilima častio tri svoja radnika za 15 godina rada, a jednog kao najboljeg. Njih četvoro su dobili ključeve novih “pola” i “golfa” 6.

Bonus video: