Đukanović čestitao Valsu premijersku funkciju

Đukanović je izrazio zadovoljstvo povodom saradnje i partnerstva koju su dvije zemlje razvile u okviru Mape puta za jačanje francusko - crnogorskih odnosa
0 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Gov.me
Milo Đukanović, Foto: Gov.me
Ažurirano: 07.04.2014. 16:53h

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Vlade Republike Francuske Manuelu Valsu, povodom njegovog imenovanja na ovu funkciju.

"Koristim priliku da naglasim važnost koju pridajemo razvoju prijateljskih odnosa između naših naroda i država, i istaknem želju da u narednom periodu promovišemo pitanja od zajedničkog interesa, u cilju daljeg intenziviranja saradnje u širokom spektru oblasti" istakao je Đukanović.

Uz zahvalnost prijateljskoj Francuskoj na kontinuiranoj i konkretnoj podršci u različitim fazama približavanja Crne Gore Evropskoj uniji i NATO-u, Đukanović je izrazio zadovoljstvo povodom saradnje i partnerstva koju su dvije zemlje razvile u okviru Mape puta za jačanje francusko - crnogorskih odnosa, potpisane 2009. godine.

"Radujem se prilici da zajedno sa Vama radim na realizaciji dogovorenih ciljeva u obostranom interesu", navedeno je u čestitki Đukanovića.

Bonus video: