Perić: Na sjednici nije razgovarano o nosiocu liste SDP-Pozitivne

Sve aktivnosti i u stranci i u koaliciji u vezi sa lokalnim izborima u Podgorici idu prema utvrđenoj dinamici, kazao je Perić
15 komentar(a)
Srđan Perić, Foto: Boris Pejović
Srđan Perić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.04.2014. 13:09h

Na stranačkim organima Pozitivne Crne Gore nikad nije bilo ni rasprave ni odlučivanja o nosiocu liste za predstojeće lokalne izbore u Podgorici, kazao je politički direktor te partije Srđan Perić.

Mediji su danas prenijeli informaciju da je podgorički odbor Pozitivne odbacio predlog da advokat Nikola Martinović bude nosilac liste te stranke i Socijaldemokratske partije (SDP) na lokalnim izborima u Podgorici.

„Javnost zna da ce koalicija Pozitivne i SDP-a biti najozbiljnija politička ponuda pa je potpuno prirodan interes da zna ko će predvoditi tu listu. Pustimo da stvari idu svojim tokom, jer je projektovanje problema onamo gdje ih nema kontraproduktivno za sve osim za Demokratsku partiju socijalista““, rekao je Perić agenciji MINA.

Prema njegovim riječima, sve aktivnosti i u stranci i u koaliciji u vezi sa lokalnim izborima u Podgorici idu prema utvrđenoj dinamici.

„Ipak, radi tačnog informisanja javnosti, na organima stranke nikad nije bilo niti rasprave niti odlucivanja o nosiocu liste za predstojece lokalne izbore u Podgorici“, kazao je Perić.

On je dodao da će to biti urađeno kada i kako je predviđeno Statutom i planom aktivnosti.

„Sve ostalo su medijske spekulacije“, zaključio je on.

Bonus video: