Sve jasno piše na sajtu DIK-a

Da li smo pobrkali babe i žabe i da li je DPS “uštedio”, svi zainteresovani se lako mogu uvjeriti ukoliko uđu na sajt DIK-a ili na portal “Vijesti”
67 pregleda 0 komentar(a)
Izvještaj o troškovima DPS, Foto: DIK
Izvještaj o troškovima DPS, Foto: DIK
Ažurirano: 05.04.2014. 07:45h

Umjesto polemike sa Direktoratom Demokratske partije socijalista, “Vijesti” upućuju čitaoce da pogledaju godišnje izvještaje o prihodima, imovini i rashodima DPS-a za 2012. i 2013. godinu, koje je ta partija dostavila DIK-u, naslovljene kao “Troškovi nastali po osnovu kupovine kancelarijskog i drugog materijala za redovan rad”.

Da li smo pobrkali babe i žabe i da li je DPS “uštedio”, svi zainteresovani se lako mogu uvjeriti ukoliko uđu na sajt DIK-a ili na portal “Vijesti”.

DPS se hvali da ima najuredniju dokumentaciju i da je uvijek redovno i na zakonom propisan način informisala nadležne institucije o svom poslovanju, što je činjenica, ali bi morala da ubuduće usklađuje izvještaje.

Da su to uradili i u izvještaju za 2012. stavili “ostale troškove” (koji su u 2013. iznosili enormnih 122.458 eura), a ne samo klasični kancelarijski materijal, ne bi bilo problema.

Ili je cilj bio “zbuniti protivnika”. Samo se nadamo da im protivnici nisu DIK ili DRI.

Bonus video: