nova kandidatura

Tivat: Kankaraš bi se povukao, ali DPS ne da

„Tu je i ono dinar za ući u kolo, deset da izađete iz kola“, kazao je Kankaraš
109 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Kankaraš, Foto: Siniša Luković
Dragan Kankaraš, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 03.04.2014. 17:22h

Gradonačelnik Tivta Dragan Kankaraš (DPS) kojem krajem mjeseca ističe drugi petogodišnji mandat, nagovijestio je da će na tom mjestu najvjerovatnije ostati i u naredne dvije godine.

„Moja želja i ambicija jeste da se više ne bavim ovim poslom jer smatram da je 10 godina zaista bilo dosta i da bi to svi trebalo da prihvate. Sa druge strane, uvijek imate i ono „dinar za ući u kolo, deset da izađete iz kola“. Nisam neko ko nikada nije vodio račun o bilo kome drugome, pa moram voditi i računa o onome što je interes partije i što će se u narednom periodu iskazati. Treće, što je i najvažnije, možda bi bilo i pošteno da se odradi taj sljedeći mandat koji će trajati dvije godine jer je povezan sa istekom mandata lokalnog parlamenta koji sada po zakonu, bira gradonačelnika“, kazao je Kankaraš, gostujući u programu TV Boka.

On je rekao da lično preferira da se nakon 10 godina u gradonačelničkoj fotelji „posveti nekom mirnijem i manje stresnom poslu“.

Iz DPS-a se do sada nisu zvanično oglašavali, ali su naglašavali da se ta partija „ima čime pohvaliti kada je u pitanju postignuto za vrijeme Kankaraševog upravljanja Tivtom“.

Preporučujemo za Vas