Marković: U kojem dokumentu piše da je Đukanović dio korupcije?

Marković je odgovarao na pitanje Koče Pavlovića, pored ostalog, da li dijeli Đukanovićevo mišljenje da je sve što se u aferi Telekom vezuje za njegovo ime glupost i laž
0 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.03.2014. 19:03h

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde kazao je da će Darko Šarić sada kada je dostupan srpskom tužilaštvu reći sve što ide u korist njegovoj odbrani pa i o političkim vezama ako ih ima.

On je, odgovarajući na poslanička pitanja poslanika DF-a Predraga Bulatovića i Koče Pavlovića kakva je bila njegova uloga u hapšenju Šarića i da li će provjeriti njegovo poslovanje i političke veze u Crnoj Gori, kazao da treba sačekati da li će Šarić nekoga prozvati.

"Da li će neko biti prozvan, ostavimo da vidimo, pa makar to bio i ja", rekao je Marković.

Marković je, odgovarajući na Pavlovićevo pitanje kako se određuje prema premijerovim izjavama i da li dijeli Đukanovićevo mišljenje da je sve što se u aferi Telekom vezuje za njegovo ime glupost i laž, ”pa čak i saopštenje ambasade SAD", kazao da Đukanović nije pomenut u nijednom od dokumenta.

"U kojem to izvještaju piše? U kojem dokumentu piše da je Đukanović dio korupcije? Pogledajte bilo koji dokument", rekao je Marković i dodao da Đukanović nije pomenut ni u saopštenju američke ambasade.

Bonus video: